jógaház - a Sivananda jógarendszer tagja

mantrabeavatás

 Időpont: 2017 október 27 péntek du. 16-18 óráig, és október 28 szombat de. 10-12 óráig.
A SZIKRA, AMELY LÁNGRA LOBBANTJA A BENNÜNK LAKOZÓ SPIRITUÁLIS ENERGIÁT
"a beavatás célja, hogy a beavatottak innentől minden nap gyakorolják a jógát....így válnak szádhakává, jóga gyakorlóvá. Amíg csak beszélnek róla, hébe-hóba gyakorolnak rendszertelenül, nem lesz átalakító hatása. Amint a beavatásban elkötelezik magukat, elkezdik beengedni az életükbe a jóga áldásos átformáló erejét. Az új lelki név ad nekik ebben erőt, ami mindig emlékezteti őket arra, hogy belekezdtek valami újba. 
A mantra azért válik személyessé, mert senkinek nem mondhatják el....mert a sajátjuk. Ezek a mantrák mind a Védákban leírt szent hangsorok. Személyessé a beavatásban válnak. A sok-sok egyéni ismétlés, recitálás során a részükké válik, a tudatalattijuk keszekusza tartalmát elsímitja, gondolataikat elcsendesíti, figyelmüket befelé fordítja.  Végül eljutanak a gondolatmentesség, a boldogság állapotába. Ez a boldogság állapota a belső csend, a létezés, a tudatosság békéje. 
Mindegyik mantra boldogság mantra. Bármelyik jó rá. A boldogság Benned van . Te  AZ  vagy."   OM TAT SZAT
Akitől  személyes mantránkat kapjuk:  Mesterünk -   OMKÁR Veres András, a BUDAPESTI SIVANANDA JÓGAKÖZPONT VEZETŐJE.
                                                 Om Namah Sívaya!
 
A mantrabeavatás minden Sivananda jógatradíció által elkötelezett tanítványnak ingyenes. A további részleteket személyesen beszéljük meg.
Szeretettel: Padmaráni
 
 

Béke mantra