jógaház - a Sivananda jógarendszer tagja

A GURU c. film vetítése

 December 4-én, kedden 17.30 órakor megnézheted nálunk Tóth Tamás filmrendező és Leveles Zoltán hindu szerzetes által készített  A  Guru  című dokumentum-játékfilmet, melyet 2010-ben a Kumbha Melán forgattak Vrindavanban.  A filmben a megöregedett Rámdász, aki egykor tanító volt, majd kereskedő lett  és bejárta a világot, hazatér Indiába. Felesége hirtelen halála után teljesen magára marad, így felkeres egy asztrológust. A  beszélgetés hatására elindul az egyik szent városban  /Vrindavan/  tartott nagy zarándoklatra, hogy Gurut keressen...

     "A gu szótag árnyékot jelent

                               A ru szótag, azt ki eloszlatja azt,                                                                         

                                                  Mivel hatalma van, hogy a sötétet elűzze - így nevezik GURU  "   

            

 

A filmet az egyik alkotó, Leveles Zoltán  /Szvámi Bhakti Abhay Haridzsan/  magyar hindu szerzetes hozza el nekünk,  akinek vezetésével kis jóga csapatunk néhány tagja találkozhatott a film főszeplőjével Vrindavánban!

Tiszta szívből mondhatjuk, hogy a főszeplő  /fenti képen/, a való életben is pont olyan közvetlen és kedves ember, mint a filmben. Foglalkozása TANÍTÓ / nem színész/, tehát valódi Guru!

Érdeklődés, bejelentkezés: 06-30/ 30 60 730 telefonon, személyesen a Jógaházban, vagy weblapunk 

                                                  elérhetőség oldaláról.

Részvétel:  vendégeknek: 1000Ft, bérleteseinknek: 1 kihúzás, Sadhakaknak: ingyenes!

 

  • - Gyere el, ha még nem láttad, ha már láttad,........ha már jártál Indiában......vagy, ha most szeretnél eljutni     oda.....mindenképpen katartikus élményben lesz részed!
  • - Akkor is gyere el, ha szeretnél velünk tartani februárban következő indiai tanulmányútunkon, ahol ismét      Leveles Zoltán hindu szerzetes lesz a vezetőnk. Most találkozhatsz vele!

                                                                                    HARIBOL!