jógaház - a Sivananda jógarendszer tagja

TÍZ ÉVES A JÓGAHÁZ

 Születésnapi foglalkozásunk időponja: 2012 május 22  kedd, 18 - 20 óráig
Meglepetés vendégünk a budapesti Sivananda Kirtan zenekar. A zenés jóga programján indiai hangszerek csodálatos hangjai kísérnek bennünket, szanszkrit dalokat tanulunk és megismerkedünk a dalok jelentésével is.
A születésnapi foglalkozáson INDIA-butik is vár Téged, ahol frissen érkezett indiai érdekességeket  vásárolhatsz.
 
Azok között, akik megtisztelnek minket jelenlétünkkel ezen a szép napon, kisebb-nagyobb ajándékokat sorsolunk ki!
 
A Bhakti Jóga tanítása szerint a zene és éneklés, azaz a Szankirtan a leghatásosabb módja ebben az órában az Önfejlődésnek, a legkönnyebb út a megvilágosodás felé.
Szeretet, odaadás jelenik meg általa a szívünkben, magasabb szintű rezgések, energiák képződnek mind a fizikai testünkben, mind az étertestünkben. A zene egy aktív meditáció, az öröm és boldogság közvetlen formája. Csak figyeljük meg az igazán örömmel zenélők felszabadult, örömteli arckifejezését, az mindent elárul.
 
"Az erőteljes rezgések messzire eljutnak. Felemelő gondolatokat ébresztenek mások elméjében, vigaszt és erőt nyújtanak minden embernek, békét, harmóniát, egyetértést teremtenek. A negatív erőket gyorsan megsemmisítik, és boldogságot hoznak az egész világnak."
                                                                                                                  Szvámi Sivananda
Szeretettel várunk Téged is, hogy átéljük együtt ugyanezt!
Bejelentkezés: telefonon a 06-30/ 30-60-730 számon, honlapunk Elérhetőség oldaláról, vagy személyesen a Jógaházban, foglalkozások előtt vagy után.
Részvétel:  vendégeinknek 1500Ft,  bérleteseinknek 1 kihúzás a bérletükből
További részleteket később olvashatsz.